Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
Postponed
"Jämförflytt.se är mycket mer än en jämförelsesajt. Det är ett verktyg för att jämföra, planera och boka din flytt utan krångel. Lika enkelt som att boka din nästa semester! Glöm alla formulär som säljer din information åt andra flyttfirmor. Glöm alla långa offerter. Glöm oron över att dina värdefulla saker ska försvinna i flytten. Glöm ilskan när det slutliga flyttpriset visade sig vara dubbelt så högt som offerten… och glöm den ”försäkrade” flyttfirman som tog sönder din TV och sedan sa att försäkringen inte täcker sådana skador. Med Jämförflytt.se så slipper du krånglet."

Hello marinmagazine.com Admin!

November 27, 2023

“Jämförflytt.se är mycket mer än en jämförelsesajt. Det är ett verktyg för att jämföra, planera och boka din flytt utan krångel. Lika enkelt som att boka din nästa semester!

Glöm alla formulär som säljer din information åt andra flyttfirmor. Glöm alla långa offerter. Glöm oron över att dina värdefulla saker ska försvinna i flytten. Glöm ilskan när det slutliga flyttpriset visade sig vara dubbelt så högt som offerten… och glöm den ”försäkrade” flyttfirman som tog sönder din TV och sedan sa att försäkringen inte täcker sådana skador.

Med Jämförflytt.se så slipper du krånglet.”

Details

Date:
November 27, 2023

Organizer

Calistoga Chamber of Commerce & Visit Calistoga
Phone
707) 942-6333
View Organizer Website

Venue

WALT Wines
380 First St West Sonoma
Sonoma, 94776
+ Google Map
Phone
707-933-4440
View Venue Website